Video: Volvo FH vs Koenigsegg One:1

Video: Volvo FH vs Koenigsegg One:1Een gloednieuwe vrachtwagen laten racen tegen dé hypercar van het moment? Volvo doet het gewoon.

Daar zijn de geniale marketeers van Volvo Trucks weer! Vorige keer werden ze al internationaal gelauwerd met hun epic split waar onze Jean-Claude Van Damme zijn lenigheid – én onbevreesdheid – presenteerde, ervoor passeerden ze nog met hamsters, gekke CEO’s en ballerina’s. Voor de lancering van hun nieuwste speeltje, de Volvo FH Truck werden de groten der aarde opgetrommeld: Tiff Needell en een Koenigsegg One:1! Deze Zweedse megacar hoeft het vermogen van de vrachtwagen niet direct te vrezen, toch is het eindoordeel bijzonder interessant te noemen!


Bonus: making off!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...