Impressie: Mercedes C-Klasse Coupe oogt nu al sexy

Impressie: Mercedes C-Klasse Coupé oogt nu al sexyDe nieuwe Mercedes C-Klasse Coupé is nog niet voor morgen maar met deze impressies stijgen de verwachtingen alvast!

De nieuwe Mercedes C-Klasse is een schot in de roos. Niet enkel op designvlak werden er verregaande inspanningen geleverd, ook het interieur en aanwezige technologie zijn begeerlijk. De C-Klasse familie bestaat momenteel uit de Berline en Break, enkele AMG Line varianten en sinds kort de volwaardige C63 AMG versies. In de nabije toekomst krijgen we normaliter een plug-in hybrid en een C400 topmotorisatie, erna volgen de C-Klasse Cabriolet en Coupé!

Voor die laatste is het theoretisch voldoende om de achterdeuren te verwijderen en de voorste exemplaren wat te vergrootten, in de praktijk is het natuurlijk heel wat meer moeite.. Met wat Photoshop kunnen we gelukkig al heel dicht bij het uiteindelijke resultaat geraken. Na de knappe CLA-Klasse, S-Klasse Coupé en AMG GT zijn de verwachting alvast hooggespannen!

Onder de lange motorkap van de C-Klasse Coupé zullen voornamelijk de grote en krachtige vier/zescilinders komen te liggen, het summum volgt nog wat later met een 4.0-liter AMG krachthok voor de C63 Coupé topversie! Tegen het einde van 2015 zou Mercedes toch al naar buiten moeten komen met deze tweedeurs C-Klasse, ons lijkt het Autosalon van Frankfurt in september daarvoor de uitgelezen kans op eigen grondgebied!

Impressie: Mercedes C-Klasse Coupé oogt nu al sexy

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...