Video: Mercedes C63 AMG (Break) is bijna klaar

Video: Mercedes C63 AMG Break is bijna klaarZeer binnenkort zal Mercedes de krankzinnig snelle AMG GT voorstellen, maar ook de ontwikkeling van de sportieve C-Klasse varianten gaat gewoon door!

De Mercedes C63 AMG zal ons normaal gezien dit jaar nog voorgesteld worden, om te beginnen als Berline en Break. Later zou het gamma uitgebreid worden met een C-Klasse Coupé en Cabrio, met vanzelfsprekend ook een AMG-variant. Motorisch wordt het kloppende hart hier voorzien uit de komende AMG GT, al zal het vermogen waarschijnlijk gelimiteerd worden tot een stevige 450 pk.

Om al dat vermogen goed te kunnen verwerken, worden de testexemplaren over de hele wereld stevig aan de tand gevoeld. Onderstaande videobeelden van op de legendarische Nürburgring tonen alvast dat het geluid ook een hoge prioriteit was tijdens de ontwikkeling. Binnenin verwachten we heel wat sportieve elementen zoals kuipzetels, alcantara, koolstofvezel en chroom. De Mercedes C63 AMG als leasewagen bestellen zit er waarschijnlijk niet voor iedereen in, al heb je daarvoor gelukkig nog de AMG Line uitvoeringen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...