Ook Mercedes C-Klasse Break krijgt AMG Line

Mercedes C-Klasse Break AMG Line S205Op de echte AMG-varianten is het nog even wachten, maar je kan jouw Mercedes C-Klasse Break ook nu al wat sportief opleuken!

Voor de nieuwe Mercedes C-Klasse Berline is het knappe AMG Line uitrustingsniveau al een tijdje beschikbaar, het was dan ook gewoon afwachten geblazen tot Mercedes hetzelfde kunstje uithaalde voor de volumineuze C-Klasse Break. De AMG Line trim brengt wel enkel visuele upgrades, voor een vermogensupgrade moet je wachten tot een uitbreiding van het motorengamma en de rasechte C63 AMG’s.

De Mercedes C-Klasse Break AMG Line ligt iets lager bij de grond dankzij de aangepaste dempers en het sportonderstel, met heel wat chromen accenten en ook de grille vooraan komt hij iets agressiever voor de dag. Daarnaast krijg je nog bredere zijschorten en achteraan maken subtiele wijzigingen het verschil. Zo krijgen de diesels een uitlaatstuk in het chroom terwijl er gekozen werd voor roestvrije exemplaren voor de benzinerijders. De knappe vijfspaaks 18″ velgen comprimeren misschien een klein beetje het rijcomfort, toch dragen ze hun steentje bij aan deze sportieve verschijning. De geperforeerde remschijven krijgen ook een Mercedes-Benz opschrift voor mocht iemand nog twijfelen met welke Duitse klassewagen je rondrijdt.

Desondanks de wijzigingen van de AMG Line zich enkel aan de buitenzijde bevinden, krijg je toch een sportstuur. En indien gewenst kan je gelukkig ook voor de binnenzijde optioneel sportieve elementen krijgen. Momenteel kan je de Mercedes C-Klasse Break – en Berline – krijgen met 2 benzinemotoren en 1 diesel, allemaal zijn ze combineerbaar met het AMG Line uitrustingsniveau! Het bagagevolume van minimaal 490 liter en maximaal 1.510 liter blijft hier ook functioneel aanwezig.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...