Video: Bentley teasert nogmaals hun SUV

Video: Bentley teasert nogmaals hun SUVBentley brengt ons over enkele jaren een luxueuze terreinwagen en brengt ons sporadisch een teaser.

En daarmee is alles ongeveer gezegd, al kregen we laatstleden nog een mooie frontale foto van tijdens een woestijnuitstapje. Qua motorisatie zal de magistrale 6.0-liter W12 het in de eerste plaats waarmaken, erna volgt er onder meer nog een plug-in hybride en een instapper. Het eerste conceptEXP 9 F – werd niet bepaald warm onthaald, al geeft dat de designers onder leiding van Dirk Van Braeckel wat ademruimte. SUV’s doen het al jaren goed en het succes van de Cayenne en consorten zetten de luxemerken ook aan om er serieus over na te denken. In de komende jaren krijgen we op die manier naar alle waarschijnlijkheid een hoge en terreinwaardige luxueuze Aston MartinRolls Royce, Lamborghini en dus ook een Bentley!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...