Autosalon Geneve 2014 Live: MINI

MINI Geneve 2014 Live
Naast de nieuwe MINI brengt MINI ook een wereldpremière mee: de MINI Clubman Concept.

De nieuwe MINI hebben we ondertussen al in Brussel gezien en behoeft weinig uitleg, de MINI Clubman Concept daarentegen is een wereldpremière. En naast het feit dat MINI duidelijk de niet-mini richting uitgaat en de uitzetting stilaan een halt mag toeroepen, vinden we het concept best geslaagd. Deze Clubman is ook zo goed als rijp voor productie.

De grootste MINI ooit is 4.223 mm lang, 1.844 mm breed en 1.450 mm hoog. In tegenstelling tot zijn voorganger beschikt de Clubman Concept over vier volwaardige, vooraan scharnierende deuren. Voor de koffer hield MINI het wel bij de traditionele Clubman-deurtjes. Verder zien we vooraan de nieuwe MINI-snoet en achteraan zeer horizontale achterlichten. Het interieur werd nog even conceptueel gehouden, maar in Parijs verwachten we het finale resultaat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...