Top Gear S21E04 gemist? Kijk hier!

Top Gear S21E04 gemist? Kijk hier!Een bijzondere Alfa Romeo Disco Volante, de G63 6×6, een lokale grapjas én twee Caterham’s, dat was Top Gear S21E04 in een notendop! Herbekijken kan naar goede gewoonte na de sprong.

Naast wat koffieklets op de zetel en een portie blabla met Jack Whitehall omtrent zijn shows en rondetijd met de Vauxhall Astra op het circuit zijn er ook kwalitatieve items die je zeker niet mag missen. Zo trekt Richard naar Abu Dhabi om daar de Mercedes G63 6×6 AMG aan een grondige rijtest te onderwerpen terwijl Capt. Slow himself zich mag uitleven op het circuit met de Caterham Seven 620R en 160.

Jeremy mag op zijn beurt genieten van de Alpen en een Italiaanse Schone, de Alfa Romeo Disco Volante by Touring Superleggera. Een vrij unieke – en bijzonder dure – ombouw op basis van een 8C Competizione, al krijg je wel iets zeer uniek. Met deze 4e aflevering zitten we overigens alreeds aan de helft van het 21ste Top Gear seizoen, al krijgen we nog een Kerstspecial tegen Pasen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...