Top Gear S21E02 gemist? Kijk hier!

Top Gear S21E02 gemist? Kijk hier!
Gisteren kregen we eindelijk terug een indrukwekkende Top Gear aflevering! Herbekijken kan hier na de klik.

Het hoogtepunt van de 2e aflevering van seizoen 21 was ongetwijfeld een prachtige passage met de McLaren P1 in Brugge en wat circuitplezier op Spa-Francorchamps. De Engelse heren bij McLaren hoeven zich al lang niet meer te bewijzen op gebied van supercars, maar creëerden met de P1 toch wel een technologische prestatie waarvoor iedereen ietwat respect mag tonen.

Daarnaast was er ook tijd om de nieuwe Alfa Romeo 4C even aan de tand te voelen. Geen betere locatie dan in Italië zelf de 1750 Turbo Benzina eens goed de sporen te geven, zeker als er een stevige portie vermaak en een obligatoire Top Gear uitdaging aan te pas komt. James May bezocht bovendien ook nog de Britse strijdkrachten in Afganistan en mocht zich even uitleven in hun voertuigen terwijl Tom Hiddleston – een Britse acteur – zich mocht laten gaan in een regenachtige lap rond het Top Gear testtrack achter het stuur van de Reasonably Priced Car.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...