Autosalon Brussel 2014 Live: Honda

Autosalon Brussel 2014 Live: Honda
Honda is bijzonder fier op de Civic Tourer en de CR-V City Runner en plaatst deze dan ook prominent op hun stand tijdens het Autosalon van Brussel!

De Honda CR-V City Runner volgt de populaire trend inzake voorwielaangedreven crossovers met als favoriete speeltuin de stedelijke omgeving. Met een nieuwe dieselmotor scoor je bovendien 120 pk en een niet te missen koppel van 300 Nm, terwijl het verbruik beperkt blijft tot 4,5 liter brandstof en een CO2 uitstoot van 119 g/km!

De Civic Tourer is een pakezel in hart en nieren en kan overtuigen met standaard 620 liter bagageruimte die na wat getover kunnen oplopen tot een waanzinnige 1.668 liter, een recordwaarde binnen het segment! Motorisch neemt de Tourer heel wat krachtbronnen over van de reguliere Honda Civic, de Belgische verkoopstopper wordt ongetwijfeld de 1.6 i-DTEC met eveneens 120 pk / 300 Nm!

Anno 2014 verafschuwen we saaie en grijze wagens, daarom dat Honda voor hun gamma heel wat kleurrijke oplossingen te bieden heeft! Ook de opgefriste Jazz is paraat op de Heizel, zowel met een benzinemotor als een hybride variant!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...