Teaser: sportief Kia Concept in Detroit

Kia concept detroit 2014
Kia zal op het Autosalon van Detroit in januari een spannend concept onthullen.

Kia’s hoeven niet altijd saai te zijn, noch hoeven ze altijd hun bestaansreden te danken hebben aan een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Dat een Kia ook eens iets totaal anders mag zijn, willen de Koreanen bewijzen op het Autosalon van Detroit in januari.

Voorlopig zijn er nog niet zoveel details beschikbaar, maar deze Kia wordt alvast een 2+2 zitter sportwagen made in the USA. Het team uit Irvine (Californië) heeft er alles aan gedaan om alle hoofden naar deze wagen te doen omdraaien. Ook het rijgedrag zou dat enthousiasme moeten uitstralen. We staan er zeker voor open, maar op meer details blijft het wachten tot 13 januari!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...