BMW M3 volledig naakt betrapt

BMW M3 2014
Een opportunistische motorrijder slaagde erin volgende foto’s te nemen van de nieuwe BMW M3 tijdens een officiële shoot.

Foto’s van hoge kwaliteit zijn het niet, maar we krijgen alleszins genoeg te zien om te weten waaraan we ons mogen verwachten wanneer de nieuwe BMW M3 op het Autosalon van Detroit in januari wordt voorgesteld. Het front is identiek aan dat van de M4 Concept en we bemerken ook M-velgen, uitgeklopte wielkasten en vier dikke uitlaten achteraan. Het carbon dak valt tot slot ook wel op.

Dankzij dat dak en nog heel wat andere lichtgewicht elementen zal de nieuwe M3 tot 80 kilogram minder wegen dan zijn voorganger. Maar ook het feit dat de V8 vervangen wordt door een zes-in-lijn turbomotor draagt natuurlijk tot dat leeggewicht van minder dan 1.500 kilogram bij. Het blok zal zo’n 430 pk leveren en gelinkt worden aan ofwel een zeventraps DCT-transmissie, ofwel een goede ouderwetse zesbak. Meer officiële details gaven we eerder al mee nadat BMW een persbericht de wereld instuurde. (Via: AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...