Teaser: BMW 2-Reeks Coupe


BMW zal de 2-Reeks officieel voorstellen op 25 oktober.

De onthulling van de langverwachte BMW 2-Reeks is nabij! In het filmpje krijg je hem maar kort te zien, maar BMW kondigt wel aan dat deze op 25 oktober officieel onthuld zal worden. Vervolgens zou de 2-Reeks Coupé reeds in productie gaan in november. In maart 2014 is hij tot slot klaar om de markt te betreden. Het gamma zou de volgende modellen bevatten: een 218i, 225i en een 220d. Later komt ook de M235i het gamma opfleuren. Volgens verschillende bronnen zal er ook een brute M2-variant komen met een prijskaartje van een kleine €54.000.

De M235i en M2 zullen aangedreven worden door een 3.0-liter zescilinder met een output van 320 pk bij de M235i en maar liefst 350 pk bij de M2. In 4,6 seconden zou je het eerste honderdtal al voorbij blazen in de M2, de M235i doet er 0,3 seconden langer over. De 2-Reeks zal standaard achterwielaandrijving meekrijgen, hoewel sommige modellen ook beschikbaar zullen zijn met xDrive. Naast de Coupé en de Cabrio-variant zal de 2-Reeks ook een derde variant aangemeten krijgen in de vorm van een Gran Coupé. Zo treedt die ook in de voetsporen van de BMW 6-Reeks en de net gelanceerde 4-Reeks.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...