Porsche showt Macan

Porsche Macan 2014
Porsche toont enkele nieuwe ‘teaser’ afbeeldingen van de Macan.

Ook al zijn het eigenlijk maar ‘teaser’ afbeeldingen, op deze plaatjes blijft nog maar weinig verborgen. De onthulling van de Porsche Macan is immers voor binnenkort en uiteindelijk leent de Macan ook vele weinig verrassende elementen van de Cayenne. Wel merken we een agressiever front, een sneller aflopende daklijn en nieuwe vierpunts LED-koplampen op. Achteraan krijgen we een kleine, subtiele dakspoiler.

Technische specificaties houdt Porsche nog steeds achter, maar een twin-turbo 3.0-liter V6 en twin-turbo 3.6-liter V6 zullen sowieso van de partij zijn. Verder verwachten we ook een diesel instapper en wie weet zelfs een viercilinder. Schakelen gebeurt via een manuele bak of PDK-transmissie en de vierwielaandrijving zendt ietsje meer vermogen naar de achterste wielen om het sportieve karakter van de Macan extra in de verf te zetten. De productie van de Porsche Macan vangt aan in december dit jaar.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...