Honda Jazz R in de maak

honda jazz header
Naast de Honda Civic Type R komt er vermoedelijk ook een Jazz R.

Wat zou jouw oma ervan vinden moest de Honda Jazz binnenkort een R-versie krijgen? Al kan ze nog even nadenken over haar antwoord, toch zou Honda klaarblijkelijk plannen om een sportieve versie van de kleine stadswagen te lanceren.

Met een hybride 1.5-liter van maar liefst 190 pk raakt oma wekelijks sneller bij de kapper dan ooit! Dat terwijl de de kluis onder het bed met een verbruik van amper 3,6 liter per 100 kilometer niet meteen leegloopt. Meer rugpijn is met de harde sportophanging echter onvermijdelijk de prijs die ze er wel voor moet betalen. De agressieve bodykit en dik uitlaatgeluid maken haar dan weer hipper dan ooit. (Via: Motoring)

Honda Jazz R

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...