Eerste Porsche 991 Turbo S geleverd in Belgie

Eerste Porsche Turbo S geleverd in België
Deze spierwitte Porsche kreeg 560 pk mee uit Zuffenhausen en is vanaf heden te spotten in België!

Sinds eind september is Porsche bezig met klanten gelukkig te maken met hun krachtigste vierwielaangedreven Turbo variant. Omdat er altijd ruimte is voor meer kracht, vermogen en precisie is er ook een S versie die nog iets royaler toebedeeld (+40) werd qua pk! Yannick Minet – die we nog kennen van de magistrale 918 Spyder combo in Monaco – had de eer en het genoegen om bij de levering aanwezig te zijn van de eerste Belgische 991 Turbo S en schoot per direct de volgende plaatjes.

De basisprijs van de Turbo S bedraagt in ons land maar liefst 160.050 euro, maar dat kan je nog serieus laten aandikken door jezelf eens te laten gaan in de befaamde Duitse optielijst. De eigenaar kan met z’n nieuw speeltje bijna alles en iedereen de baas aan het stoplicht: de Porsche haalt binnen de 3,1 seconden het eerste honderdtal! Ook op het circuit kan deze Turbo S zijn mannetje staan, zo kreeg hij actief meedraaiende achterwielen voor extra wendbaarheid, een instelbare spoiler, keramische remmen en een resem actieve- en passieve veiligheidssystemen.

Nu de winter voor de deur staat, lijkt de Turbo misschien wel de meest praktische Porsche die je kan vinden. De zonnekloppers onder ons kijken alvast uit naar de komende lente om hun spiksplinternieuwe Turbo (S) Cabriolet flink de sporen te kunnen geven!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste Porsche 991 Turbo S geleverd in België"

  1. PJS 13-10-2013 om 12:06

    Knappe versie, wit staat hem wonderwel!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...