Gelekt: Details Porsche Macan

Spyshots: 2014 Porsche Macan zonder camouflage!
Nieuwe details over de Porsche Macan lekken een maand voor de onthulling in LA.

We zagen onlangs al een nauwelijks gecamoufleerde Porsche Macan, maar nu lekken ook extra details over de baby-Cayenne via een recente dealer presentatie. Foto’s van verschillende slides tijdens die presentatie bevestigen de komst van twee zescilinder turbomotoren: een 3.0-liter in de Macan en een 3.6-liter in de Macan Turbo. Er werden nog geen specificaties vrijgegeven, maar de laatste is alvast een nieuwe toevoeging aan het Porsche-gamma.

Naast deze krachtcentrales worden ook al viercilinder turbomotoren verwacht, maar ondanks Porsche duidelijk bezig is aan de ontwikkeling daarvan, staat dit nog niet zwart-op-wit. Voor een zescilinder diesel aan de andere kant durven we ook zonder bevestiging de vingers in het vuur steken.

Een onthulling van de wagen staat nu vrij zeker gepland voor het Autosalon van Los Angeles volgende maand, terwijl de recent gespotte 911 Targa zou moeten wachten tot het Autosalon van Detroit in januari. Prijzen voor de Macan lekten trouwens ook reeds, althans voor de Amerikaanse markt: 52.000 dollar voor de Macan en 75.000 dollar voor de Macan Turbo. Op Belgische prijzen is het natuurlijk nog eventjes wachten. (Via: AutoExpress)

(PS: de foto gebruikt in de presentatie van de Macan is een render van het Duitse Autobild)

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...