Teaser: Jaguar C-X17 Concept

Jaguar C-X17 concept
De hippe gozers van Jaguar nemen iets leuks mee naar het Autosalon van Frankfurt, de eerste teaser werd nu het wereldwijde web ingestuurd!

Nieuwe modellen lanceren kan je niet gewoon meer doen met een doek op een wereld gerenomeerde autoshow, het moet anno 2013 bigger and better! Je kan een eigen evenement hosten de dag voor de beurs, je kan een internationaal concours selecteren of je doet zoals een hipster en maakt gebruik van diverse sociale mediakanalen. Jaguar zal volgende week maandag – de dag voor het Autosalon van Frankfurt – om 17:10 – zijn nieuwe CX17 Concept voorstellen.

We krijgen al een kleine sneak preview dankzij onderstaand beeld, maar veel zegt het jammer genoeg niet. Jaguar wil al een tijdje het gamma uitbreiden met een rasechte SUV, een populaire crossover en een sedan onder de huidige XF. We gokken dat deze CX17 eerder een stoere terreinwagen zal wezen dan een vierdeurs sedan. Qua design verwachten – lees: hopen – we toch enkele stijlelementen te herkennen van de nieuwe F-type, voor het onderstel verwachten we het gebruik van de nieuwe modulaire architectuur uit aluminium (PLA) om zo het gewicht te beperken.

De kans is reëel dat Jaguar ons een hele week zal bezighouden met kleine teasers en nietszeggende beelden, maar op een moment zullen de beelden toch het web bereiken! Mocht het de Britten toch lukken om alles geheim te houden tot volgende week maandag, dan kan je op hun Facebookpagina mooi de onthulling meevolgen vanop de eerste rij. GroenLicht trekt dinsdag naar Frankfurt en zal jullie voorzien van live beeldmateriaal!

Jaguar C-X17 concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...