Video: Officiele Trailer GTA V

GTA 5 Official Trailer
Rockstar lost de officiële trailer voor haar nieuwste game in de GTA-franchise.

Vermoedelijk kent iedereen onder jullie wel de Grand Theft Auto game franchise, zij het uit ervaring of zij het uit krantenartikels over bezorgde ouders. Er is immers wel degelijk een reden dat je in de Verenigde Staten niet zomaar de winkel kan uitlopen met een GTA-game onder 18. Los daarvan ging de game natuurlijk telkens wereldwijd als warme broodjes over de toonbank en nu heeft Rockstar Games een opvolger klaar: GTA V.

De game ligt vanaf 17 september in de rekken en wordt uitsluitend verkocht op Xbox 360 en Playstation 3. Onderstaande officiële trailer geeft alvast een impressie van wat we kunnen verwachten: bankovervallen, explosies en natuurlijk snelle achtervolgingen. Maar Rockstar heeft er duidelijk weer moeite ingestoken om er een mooie verhaallijn te laten doorlopen. GTA 5 wordt beslist opnieuw een knaller!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Officiële Trailer GTA V"

  1. ontheronix 08-09-2013 om 17:30

    Welke amerikaanse oldtimer staat er op de foto?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...