Porsche eert Facebookvrienden met unieke 911 4S

Porsche 911 Carrera 4S Facebook - 5 miljoen fans
Porsche heeft 5;000 Facebook likes verzameld en komt daarOM met een unieke 991 Carrera 4S!

Automerken moeten anno 2013 voor 100% op de social media kar springen, zeker de internationale marketingsteams zijn hiervoor dagdagelijks druk in de weer. Ze brengen een leuke verzameling aan inside info, afbeeldingen en interessante content om hun volgers te entertainen. Porsche heeft vanaf heden 5 miljoen fans en viert dat met een bijzonder blauwe versie van de nieuwe 991 Carrera 4S!

Op een kleine 18 maanden steeg het aantal likes van 2 naar 5 miljoen, meer en meer mensen zijn dan ook actief op het populaire medium. Ten ere van het 1e miljoen fans kregen we een unieke 911 GT3 R Hybrid, voor het 2e miljoen werd een Cayman bijzonder leuk bestickerd! Technisch gezien hebben we hier te maken met een standaard 911 met vierwielaandrijving, terwijl er duchtig door de optielijst werd gegaan door de PR mensen uit Zuffenhausen. Het Aqua Blue Metallic blauw staat bijzonder strak in combinatie met de witte velgen en het zal je niet verwonderen dat hiermee verwezen wordt naar de kleuren van Facebook. Ook de spoiler en voorbumper komen uit het Aerokit Cup gedeelte in de optielijst, de bestickering is dan weer wél uniek.

Binnenin werd er ook heel wat blauw en wit gebruikt, terwijl de aluminium accenten het geheel volledig afwerken. Naar goede gewoonte vinden we ook een resem special edition badges terug, je zou maar eens durven denken dat je in een gewone 991 rijdt! We verwachten deze Facebook 4S nog op diverse evenementen, erna zal hij zijn promobroers vergezellen in het Porsche Museum in Stuttgart!

Porsche is niet de enige autoconstructeur die Facebook als creatieve input gebruikt, zo probeerde Ferrari al eens grappig te zijn met hun 10 miljoenste fan. Aston Martin melkte zijn 1 miljoenste fan dan weer volledig uit door een unieke DB9 te laten samenstellen door de digitale vrienden. Met een Facebooklike doe je overigens niets verkeerd, de enkeling scoort er zelfs een Mercedes A-Klasse mee! GroenLicht liken kan nog steeds hier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...