Ford bereidt 50 jaar Mustang voor

Ford Mustang Europe Go Further
Ford maakt zich klaar voor het 50ste verjaardagsfeestje van de Mustang.

Met de lancering van een “Mustang Countdown” videoserie maakt Ford zich volop klaar voor het vieren van de 50ste Mustang-verjaardag. De reeks zal verhalen vertellen over de verschillende generaties van de iconische wagen en over de meest enthousiaste eigenaars ervan. De Mustang 1 Concept, de Flat Rock assemblagefabriek, het race-verleden… alles komt aan bod!

De “Mustang Countdown” reeks is opnieuw een manier waarmee Ford haar geschiedenis alle eer wil aandoen en er zullen dan ook meerdere feestelijkheden overheen het jaar volgen. Sinds het model geïntroduceerd werd in 1964 heeft Ford maar liefst 9,2 miljoen Mustangs verkocht, kwam de wagen in meer dan 3.000 films als Bullitt en Gone in 60 Seconds en delen fans over de hele wereld volgens marketing manager Steve Ling na al die jaren nog steeds één ding:

The Mustang embodies the freedom of the open road and the spirit of performance driving

Alvast een vroege Happy Birthday!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...