Waarom geen Porsche Cayenne Cabrio?

Porsche Cayenne Convertible Newport Convertible Engineering
Newport Convertible Engineering heeft een volgende SUV-cabrio klaar: de Porsche Cayenne Convertible.

Het antwoord op onze titel? Als je het ons vraagt, zie hij er gewoon niet uit! Maar dit is geen grap, het bedrijf dat onlangs de Range Rover Convertible onthulde, ziet een lucratieve markt in het onthoofden van grote SUV’s. Voor de Range Rover variant zouden ze reeds 47 bestellingen hebben ontvangen.

Een gelijkaardige versie maakten ze nu van de eerste generatie Porsche Cayenne. Langs de zijkant ging het aardig mis met houtmotieven zoals die van een Jeep Wagoneer, maar wie weet zijn er ook wel genoeg mensen die een exclusievere Cayenne willen dan het gros van het volk. En moesten jullie denken dat het hierbij blijft, kijk dan eerst maar eens op de website van Newport Convertible Engineering. De Range Rover en Porsche Cayenne waren lang niet de enige slachtoffers tot op vandaag.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Waarom geen Porsche Cayenne Cabrio?"

 1. kristofl 29-07-2013 om 18:27

  Het kan nog fouter! Een babyblauwe Prius cabrio…
  http://newportconvertible.com/toyota-prius-convertible/ 
  Toch ook credits voor het bedrijf. Deze Subaru BRZ aka Toyota GT86 is wél mooi: 
  http://newportconvertible.com/subaru-brz-convertible/ 
   

 2. CVM 31-07-2013 om 14:22

  Die Subaru BRZ is idd goed gelukt, maar toch vind ik het jammer wat ze sommige auto’s aandoen :p

Reageer

Reactie aan het plaatsen...