Productievideo: Maserati Quattroporte

Productie: Maserati Quattroporte
Om de nieuwe Quattroporte wat in de media te houden lanceert Maserati een mooie productievideo!

De productie van deze luxueuze vierdeurslimousine vindt plaats op de Maserati Production Plant in Grugliasco nabij Turijn. Voor het ontwerp werd er geen beroep meer gedaan op de designers bij Pininfarina, de keuze viel nu op het eigen Centro Stilo designteam. Net zoals bij die andere Italiaanse sportwagenfabrikanten zien we een bijzonder productieproces, al benaderen de beelden niet de kwaliteit van de productievideo’s die we kennen van op National Geographic. Speciale aandacht gaat bij Maserati altijd naar de geluidsbelevenis, zowel van binnenin als buitenaf.

Voor de echte audiofielen voorziet Maserati een specifiek ontworpen Bowers & Wilkins geluidssysteem met maar liefst 15 speakers voor een ongeziene soundtrack. Met een heerlijk brullende V8 ontworpen en geproduceerd bij de buren van Ferrari heb je uiteraard nooit te klagen. Naast die V8 kan je de nieuwe Quattroporte nu ook bestellen met een drieliter V6 met 2 turbo’s. Wil je na het bekijken van deze video zelf ook met een Drietand door het leven gaan? Zoek dan alvast €116.000 en rep je naar de dichtstbijzijnde dealer!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...