Op een rijtje: de ‘combi’s’ van Dubai

Lamborghini Aventador Dubai
Na enkele wazige foto’s, is er nu ook een filmpje van de politiemacht in Dubai.

We toonden jullie eerder al kiekjes van de Ferrari FF en Lamborghini Aventador à la Dubai, maar nu er ook een Camaro SS bijkomt, moesten ze ook allemaal op film. Even kort samenvatten: de Camaro SS is de ‘traagste’ van het trio met 426 pk uit een 6.2-liter V8 en wordt bijgestaan door een Ferrari FF en Lamborghini Aventador met elk een dik V12-blok en respectievelijk 660 en 700 pk.

Er gaan ondertussen zelfs beelden rond van een Aston Martin One-77 & Mercedes SLS AMG in dito uniform. Of de politiemacht er nu werkelijk de misdaad mee zal bestrijden lijkt ons vrij onwaarschijnlijk, maar het blijft natuurlijk wel een bangelijk zicht. Iedereen die Need for Speed al speelde weet namelijk hoe snel deze rozzers wel zijn. Wij zijn nog steeds benieuwd of het niet gewoon gaat om een publiciteitsstunt, maar ondertussen wachten we gewoon op een LaFerrari of McLaren P1 om op te duiken in die wit-groene uitrusting.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...