Video: Manhart Racing MH5 S Biturbo


Manhart Racing toont zijn M5-gebaseerde creatie in een promoclip!

Het is een grote zeldzaamheid dat tuners een promovideo van hun speeltjes maken, deze van Manhart Racing komt dan ook als een leuke verrassing. De MH5 S Biturbo werd, zoals u al dan niet weet, al een tijdje geleden voorgesteld. Eind november vorig jaar zag deze gemodificeerde BMW M5 zijn eerste levenslicht. Sindsdien is het vermogen alleen maar toegenomen, iets dat wij alleen maar toejuichen. Tijdens de voorstelling in november vorig jaar was de 4.4-liter twin-turbo V8 capabel 646 paarden te produceren en zo’n 773 Nm koppel. Door deze promoclip van Manhart zijn we er achter gekomen dat de V8 de dag van vandaag zo’n 710 pk levert en 880 Nm.

Deze powerboost werd mogelijk gemaakt door ECU (Engine Control Unit) optimalisatie, een performance kit, een luchtinlaat van carbon, stalen einddemper en nieuwe uitlaatpijpen. De Manhart MH5 S Biturbo profiteert ook van een volledig verstelbare schroefset samen met 21-inch velgen. Ook een motorkap uit koolstofvezel met GTR ventilatieopeningen kon niet ontbreken aan de look van deze bad guy. De voorste spoiler en de spoiler op de kofferbak zijn uit hetzelfde materiaal vervaardigd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...