Uitverkocht: Aston Martin V12 Vantage

Aston-Martin-V12-Vantage
Na de BMW M3, is er nu ook geen V12 Vantage meer te verkrijgen.

Enkele Aston Martin liefhebbers hebben geruchten laten waaien dat geen enkele dealer nog orders voor de V12 Vantage zou mogen aanvaarden. Het Engelse bedrijf zou een officieel bericht hebben rondgestuurd naar al z’n dealers om geen bestellingen meer toe te laten. Er is misschien wel nog de kans om een exclusieve V12 Vantage Centenary Edition in handen te krijgen, maar deze zal uiteraard gelimiteerd worden in oplage.

De Aston Martin ‘V12V’ was oorspronkelijk ook gelimiteerd op zo’n 1.000 eenheden, maar ondertussen zouden er al 1.200 exemplaren over het asfalt scheuren. En dan laten we de 101 roadsters en beperkt aantal Zagato’s nog buiten beschouwing. Gelukkig maakte Top Gear in hun 13de seizoen ode aan deze prachtbolide. Als je er nu nog eentje wil, zal het via het tweedehandscircuit moeten gebeuren.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Uitverkocht: Aston Martin V12 Vantage"

  1. PJS 05-05-2013 om 22:24

    Het einde van een icoon… Maar gelukkig hebben we inderdaad de ode van Top Gear nog.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...