Gerucht: stopt Webber met Formule 1?

header webber
Na een zoveelste domper op de racevreugde in China, zou Webber nu écht denken aan een ander soort racen.

Zo gaat het toch volgens ‘Radio Le Mans’, die beweren dat Webber een contract voor vijf jaar bij Porsche heeft getekend. De deal zou ingaan vanaf 2014, wanneer Mark zijn Formule 1 plaats zou inwisselen voor een Le Mans-achtige carrière. ‘Radio Le Mans’ zou deze informatie opgevangen hebben uit de paddocks in China tijdens de GP dit weekend.

De reden voor dit alles zou opnieuw een mislukt raceweekend zijn bij Red Bull en het aanstormend gerucht dat Kimi Raikonnen Webber zou vervangen volgend jaar. Eerder deze maand heeft de Duitse krant ‘Bild’ nog onderhandelingen tussen Mark en Porsche aan het licht gebracht, waar Porsche bezig zou zijn aan een LMP1 prototype. Beide partijen blijven verrassend neutraal en ze ontkennen, noch bevestigen de geruchten.

Mark Webber & Porsche

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...