Video & Poll: BMW M6 vs. Porsche 911 Carrera S

BMW M6 vs Porsche 911 Carrera S
Kiezen tussen de scherpste Porsche 911 van het moment en de krachtigste BMW Coupé ooit is geen gemakkelijke klus.

Kiezen tussen deze twee iconen van de autoindustrie is natuurlijk altijd een beetje verliezen. Gelukkig maken de mensen van Fifth Gear het ons wat eenvoudiger door beide modellen tegenover elkaar te zetten. De koningin van de Nürburgring, Sabine Schmitz, verdedigt de kleuren van het Beierse merk, Tiff Needell probeert het met het fijnste wat Stuttgart op dit moment te bieden heeft.

For the record: de BMW M6 beschikt over een 4.4-liter Bi-Turbo V8 met 560 pk en 680 Nm koppel, een sprint van 0 naar 100 km/u is zo geklaard in 4,2 seconden. De Porsche 911 Carrera S moet het stellen met een 3.8-liter zescilinder met 400 pk en 440 Nm koppel, maar klaart dezelfde sprint in 4,3 seconden. Place your bets please!

BMW M6 vs. Porsche 911 Carrera S

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...