Video: Zo klinkt de Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno Sound
De ultra-exclusieve Lamborghini Veneno werd op beeld vastgelegd bij verlaten van het Autosalon van Genève.

Lang leve spotters! De jongens van het Franse Sellerie’Cimes zijn erin geslaagd de soundtrack van de Lamborghini Veneno digitaal vast te leggen. Bij het afbreken van de stand op het Autosalon van Genève moest de wagen immers vroeg of laat terug de trailer in. Achteruitrijden Lamborghini-style met het hoofd buiten de wagen inclusief.

Echt de toeren ingaan doet de chauffeur niet, maar die zit waarschijnlijk ook te bibberen beseffend dat hij een wagen van maar liefst 3,57 miljoen euro aan het besturen is. De 3+1 exemplaren beschikken elk over een 6.5-liter V12 met 750 pk, gelinkt aan een zeventraps ISR-transmissie die alle kracht neerzet over de vier wielen. De Veneno sprint van 0-100 in amper 2,8 seconden en bereikt een topsnelheid van 355 km/u. Respectabel… voor een hypercar. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...