Teaser: Range Rover Sport 2014

Range Rover Sport 2014
Land Rover geeft ons vandaag zowel een prentje als een kleine video als hint voor hun nieuwe Range Rover Sport.

Op de foto valt bijzonder weinig te zien, behalve dan dat het over een Range Rover Sport gaat. Land Rover schaamt woorden als “de snelste, meest reactieve en behendigste SUV tot nog toe” niets en legt de lat voor zichzelf dan ook behoorlijk hoog. Het filmpje toont ons al iets meer, maar de beelden blijven beperkt tot erg kleine details. We zien dat er enkele kleine updates komen alsook nieuwe lichten zoals deze op de Range Rover en de Evoque. Land Rover geeft ons vroeg of laat ongetwijfeld nog een kleine teaser, want hun primeur wordt al op 26 maart onthuld in New York.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...