Honda presenteert spectaculaire nieuwe uitvoeringen

Honda
Honda is helemaal klaar voor de toekomst, dankzij een reeks nieuwe modellen.

Met de nieuwe modellen heeft Honda een belangrijke stap richting de toekomst gezet. Bij de nieuwe uitvoeringen van de wagens van de autofabrikant is de nadruk gelegd op veiligheid en branstofzuinigheid. Daarbij is uiteraard het comfort en het rijplezier ook niet uit het oog verloren.

Die nieuwe Honda Accord, bijvoorbeeld, biedt in vergelijking met voorgaande uitvoeringen meer veiligheid, onder andere door middel van een preventief rijhulpsysteem, rijvakassistentie en adaptieve cruise control.

Met de nieuwe sporthybride CRZ laat Honda zien dat milievriendelijkheid absoluut niet ten koste hoeft te gaan van de positieve rijervaring van de consument. Deze wagen wordt aangedreven door een benzinemotor die ondersteund wordt door een elektromotor. Door de manier waarop deze motoren samenwerken accelereert de auto krachtig terwijl er minder CO2 uitgestoten dan voorheen.

Al bij al heeft Honda met het ontwerpen van deze nieuwe lijn aangetoond klaar te zijn voor een nieuwe generatie consumenten, die meer waarde hechten aan veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Honda CRZ

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...