Video: Chevy Silverado overleeft de Apocalyps

The Chevrolet Silverado
Met een filmpje dat bijna zo Amerikaans is als Burger King, speelt Chevrolet ludiek in op de actualiteit.

Iedereen die gelooft in een Apocalyps op 21 december zal nog een tijdje moeten wachten. Hij kwam er dit jaar niet en het ziet er niet naar uit dat de wereld binnenkort zal vergaan. Moest je toch geloven in fabeltjes als deze, kan je je natuurlijk maar best goed voorbereiden. Chevrolet stelt daarom geen berg, bunker of bungalow voor, maar een beestig betrouwbare Silverado. Al wie dus Top Gear geloofde en een Toyota Pickup kocht, maakte een vergissing. In het filmpje dat volgt zien we dus wat er gebeurt als je je in een Chevy Silverado bevindt ten tijde van totale destructie. Hoezeer Chevy van de gelegenheid gebruik maakt deze Silverado te verkopen als Apocalyps-survivor, deze clip blijft een zeer goedkope recyclage van een reclamefilmpje dat hier ongeveer een jaar geleden de revue passeerde…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...