Video: Best Racing Game 2012

forza horizon Gamespot 2012 nominees Nu Sinterklaas terug naar Spanje is en de kerstboom hopelijk al rechtstaat, moeten we opnieuw op zoek naar cadeautjes. Gamespot helpt daarbij om inspiratie op te doen en stelt hun ‘Racing Game top 5’ samen van 2012.

We kregen dit jaar vrij veel racers op ons bord, zowel simulatiegames als de meer arcadegerichte varianten. De genomineerden van 2012 zijn dan ook niet van de minste. Als eerste nominee krijgen we Dirt Showdown, een bijzonder geslaagd geheel van racen, crashen en driften met een hoog showgehalte. Tweede op ons lijstje is de -sinds dit jaar meer toegankelijke- simulatiegerichte F1 2012, need I say more? Als derde zien we een topper terugkeren die perfect de brug legt tussen arcade en sim, inderdaad: we zien Forza Horizon verschijnen. Voorlaatste kandidaat kenmerkte zich nog door een heuse publiciteitsstunt door de straten van Parijs en is pure fun: Need For Speed: Most Wanted. Hekkensluiter van dienst is goed voor de allerkleinsten onder ons, die hersenloos willen scheuren. Dat kan dankzij Sonic & All-Stars Racing Transformed.

Alle games zijn pakjeswaardig, maar als je wil weten wie uiteindelijk als eerste over de finish rijdt, bekijk dan onderstaande videoclip!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...