Catrinel Menghia gaat ‘topless’ in Abarth-reclame


Catrinel Menghia promoot de Fiat 500C Abarth tijdens de Amerikaanse lancering.

Al hielp ze reeds bij de algemene lancering van Abarth in de Verenigde Staten, Fiat kan maar niet genoeg krijgen van Catrinel Menghia. En eerlijk gezegd, wij ook niet! Nu is het Roemeens supermodel terug voor de lancering van de Abarth 500C, die net werd geïntroduceerd op het autosalon van Los Angeles.

Gezien de Abarth topless gaat, gebeurt hetzelfde met Catrinel. Dat hadden we nog niet gezien, de rest wel. Ook in de Verenigde Staten krijgt de schorpioenenversie van de 500C immers een 1.4-liter Turbo met 160 pk en een koppel van 230 Nm. Verder krijgt het model 16-inch lichtmetalen velgjes met Pirelli Cinturato P7 rubber, een agressievere bodykit en een sportophanging. Geniet van het filmpje!

Lees hier onze rijtest met de Abarth 500C EsseEsse

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...