Kleuters in Bikini op autosalon

Bikini kid header
Geen prachtige carrosserieën met maturiteit, maar kleuters in bikini, de toekomst op autosalons? Of toch gewoon ranzig degoutant?

Voorlopig niet bij ons, maar wel in China. Op het Chutian Automobile Culture Festival namen 5-jarige meisjes in bikini wel heel uitdagende poses aan om de verschillende wagens te doen verkopen. Gelukkig werd dit niet als “normaal” aanzien en veroorzaakte dit behoorlijk wat ophef.

Zhang Ping, organisatrice verdedigde zich bij de Engelstalige pers in China Daily. Het ging volgens haar niet om winstbejag, maar wel wilde ze de kleintjes wat meer zelfvertrouwen geven. Ping besloot haar pleidooi door te melden dat er maar twee 5-jarige meisjes bikini’s droegen en dat hun ouders daar de toestemming voor hadden gegeven.

Op zoek naar echte babes? Zoek dan gewoon even verder op onze site.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...