Lynk & Co introduceert private leasing (2023)Lynk & Co introduceert private leasing als nieuw mobiliteitsaanbod voor klanten die zich op de lange termijn richten.

Het Zweeds-Chinese Lynk & Co is niet enkel een interessante nieuwkomer op de Europese automarkt, je mag ze gerust zien als dé trendsetter op vlak van flexibele mobiliteitsoplossing. Zo kan je hun gamma zowel aankopen als huren op maandbasis en dit relatief snel. Al is “gamma” misschien net te zwaarlijvig geformuleerd aangezien het enkel de Lynk & Co 01 omvat. Dat is een compacte SUV (met Volvo XC40 PHEV genen) die steevast full option komt met een zwarte of blauwe koetswerkkleur! Enkel de brandstofkosten zijn bovendien voor jou, de rest maakt deel uit van je maandelijks huurbedrag. Bij de lancering was dat nog “maar” 500 euro, gezien het succes en de stijgende inflatie is het intussen 600 euro geworden. Op termijn verwachten we nog diverse Lynk & Co modellen, dankzij de gigantische Geely familie zou dat relatief gemakkelijk/snel moeten lukken!

Nu omvat het Lynk & Co aanbod ook full service private leasing voor particulieren, voordien was deze formule voorbehouden voor professionele klanten. Hiervoor werkt Lynk & Co samen met ALD Automotive (dat recent met LeasePlan fusioneerde). Initieel in Zweden, Nederland, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk en België. Maar misschien later ook in andere landen/regio’s.

Met een nog breder mobiliteitsaanbod wil Lynk & Co haar members (lees: huurders of klanten) nog meer waarde en flexibiliteit bieden! Met de private lease optie kunnen ze hun mobiliteit nog beter afstemmen op de persoonlijke behoeften en levensstijl. Dit met diverse looptijden (3, 4 of 5 jaar) en afstanden (10.000 tot 40.000 km). Prijsmatig zou het tussen 723 euro en 844 euro schommelen.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar hun website. Fysiek kan je terecht in de hippe Lynk & Co Club te Antwerpen!