Video: Corvette C7 teaser

Corvette C7 Teaser
De nieuwe Chevrolet Corvette C7 komt eraan in 2013. Vol spanning wachten we op deze next generation vette, maar gelukkig licht Chevrolet al een tipje van de sluier.

Onlangs maakte Chevrolet bekend dat hun volgende Corvette zal onthuld worden in Detroit op 13 januari 2013. Om naar dit moment toe te leven vonden ze er niet beter op dan het aftellen te beginnen op hun website. Daar toont een klokje hoelang we nog moeten wachten. Om het wachten te verzachten, zal er elke week nieuwe informatie naar boven komen op hun website. Om deze stroom informatie in gang te trekken krijgen we een teaser gepresenteerd. Alles is heel mysterieus opgebouwd en we krijgen van de wagen zelf niet veel te zien. Benieuwd naar volgende week!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...