Range Rover Evoque is vrouwenauto van het jaar

Test Range Rover Evoque SD4
Een jury bestaande uit vrouwelijke autojournalisten uit twaalf landen koos de Range Rover Evoque als auto van het jaar 2012.

Nog voor de officiële auto van het jaar verkozen wordt door journalisten over de hele wereld, krijgen we reeds de resultaten van de strikt vrouwelijke variant. Een jury bestaande uit vrouwelijke autojournalisten uit twaalf landen heeft de stemmen geteld en koos de Range Rover Evoque overtuigend als winnaar. Het model wint niet alleen overtuigend in de luxe categorie, maar haalt in deze stemming ook algemeen de hoogste score en dus ook de prijs van auto van het jaar voor vrouwen. Het model laat in de algemene categorie de BMW 3-Reeks en Audi Q3 achter zich.

In de vier categorieën die de vrouwelijke journalisten bedachten, wint de BMW 3-Reeks bij de familiewagens, voor de Audi Q3 en Ford Focus. Bij de luxewagens is de Range Rover Evoque de winnaar, voor de Jaguar XJ en Audi A6. Bij de sportwagens wint de Porsche 911, die de Jaguar XK-R en Mercedes SLK achter zich laat. Bij de zuinige wagens haalt de Honda Civic het, voor de Volkswagen Up! en Ford Fiesta.

Test Range Rover Evoque

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...