Porsche 918 Spyder doet Nurburgring in 7:14

Porsche 918 Spyder Nurburgring
Porsche claimt dat de 918 Spyder een rondje Nürburgring kan voltooien in 7 minuten en 14 seconden.

Porsche maakt via zijn Facebook pagina bekend dat de Porsche 918 Spyder een rondje Nürburgring in 7 minuten en 14 seconden kan voltooien. De 770 pk sterke supercar komt daarmee in de buurt van de vijfde snelste tijd voor straat-legale productievoertuigen, al moeten we ook de tienden weten om dat exact te kunnen bepalen. Momenteel staan namelijk twee modellen met 7:14 in de tabellen, de Lexus LFA Nürburgring Package staat met 7:14:64 op vijf, de Donkervoort D8 RS met 7:14:89 op zes. We zijn dus benieuwd waar de 918 Spyder zich exact op de tabellen zal bevinden.

De Porsche 918 Spyder moet wel sowieso de Dodge Viper ACR, Gumpert Apollo Sport en twee Radical’s laten voorgaan. Daarnaast is het nog niet duidelijk met welke set banden dit record werd gezet, want op de foto’s zien we duidelijk een pre-productie testmodel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...