Game: Codemasters F1 2012 is te koop

F1 2012
Codemasters lijkt met F1 2012 steeds beter op weg naar de geblokte vlag van de formule 1 simulatiegames.

De vorige F1 games van Codemasters waren zeker niet slecht, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Deze ruimte lijken ze met F1 2012 steeds beter te gaan opvullen. We krijgen nieuwe modes en lay-out, een vernieuwde besturing en een geluidsupgrade.

Dit keer begint het avontuur met de Young Drivers Test, waarin je een kleine tutorial doorloopt met de meest eenvoudige manoeuvres. Vervolgens word je direct in een team gekatapulteerd, waarbij je je binnen de 5 jaar moet opwerken naar betere teams en uiteindelijk tot F1-kampioen. Naast de carrière mode krijgen we ook een champions mode, waarin je verschillende uitdagingen krijgt met de 6 wereldkampioenen die momenteel in de F1 aanwezig zijn.

Alhoewel het spel nog maar net uit is, zijn de kritieken ronduit fantastisch. We zetten enkele reviews en punten op een rij:

Videogamer: 8/10
IGN: 9/10
GamesRadar: 4.5/5

Het is dus tijd om je nog snel dat stuurtje of racing seat aan te schaffen, of gewoon naar de winkel te snellen achter jouw eigen exemplaar. Verbetering is altijd mogelijk, maar concurrenten zullen het behoorlijk lastig hebben een spel als dit te evenaren. F1 2012 is verkrijgbaar op XBOX360, Playstation3 en PC. Voor de geïnteresseerden hebben we ook nog onderstaande video-review. We verwachten de komende dagen ook nog andere verslagen, maar dit is momenteel de beste voor handen.

F1 2012 screenshot

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...