Speciale editie: Abarth 695 Fuori

Abarth 695 Fuori
Abarth komt naar het autosalon van Parijs met opnieuw een special gebaseerd op de Fiat 500.

De Abarth 695 Tributo Ferrari, 695 Edizione Maserati en 695 Competizione kenden we al, maar in Parijs komt Abarth alweer met een pittige aanvulling: de 695 Fuori. De Fuori reeks staat volledig in het teken van personalisatie, waarbij de klant zelfs de mogelijkheid zal hebben een gesprekje te voeren met de ingenieurs, technici en designers van Abarth om zo elk detail uit te klaren.

Onder de motorkap komen geen verrassingen, hier ligt nog steeds de viercilinder 1.4-liter turbomotor die een vermogen levert van 180 pk bij 5.500 toeren per minuut. Het koppel bedraagt 250 Nm in sportmodus. Belangrijke aanpassingen zijn verder de gerobotiseerde Competizione transmissie met flippers en Brembo remmen. Dit blauw-geel scheurijzer bereikt 100 km/u in minder dan 7 seconden en haalt een topsnelheid van maar liefst 225 km/u. Standaard krijgt de 695 Fuori tot slot 17-inch aluminium velgen met 205/40 R17 banden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...