Gelekt: Peugeot 2008 Concept

Peugeot 2008 Concept
De eerste foto’s van de Peugeot 2008 Concept zijn gelekt, het model zal op het autosalon van Parijs worden onthuld.

Peugeot zal in Parijs de 2008 Concept voorstellen, een Crossover die duidelijk banden heeft met de Urban Crossover Concept die eerder dit jaar op het autosalon van Peking werd onthuld. Het model zou op dezelfde basis als de Peugeot 208 staan, en zou 4,14 meter lang en 1,74 meter breed zijn. Voor de 2008 Concept kiest Peugeot meteen ook voor een opvallende gele kleur met zwarte accenten en enkele invloeden van de HR1 Concept. Vermoedelijk zal het uiteindelijke productiemodel nog meer tegen de Peugeot 208 aanleunen.

De productieversie van de Peugeot 2008 wordt tegen midden 2013 verwacht, het model zou met een reeks benzine- en dieselmotoren geleverd worden, gaande van 70 tot 158 pk. Meer informatie over het conceptmodel verwachten we zeer binnenkort, op het autosalon van Parijs zien we deze compacte B-segment SUV voor het eerst in het echt. (Via: Carscoop)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...