Gelekt: Porsche 911 Carrera 4 (S)

Porsche 911 Carrera 4 S 2013
Nog voor de officiële onthulling lekken de eerste foto’s van de 911 Carrera 4 en Carrera 4S.

Ook Porsche is onderhevig aan de hogere krachten van het wereldwijde web: lekken zijn onoverkomelijk. Nog voor zijn officiële onthulling, hoogstwaarschijnlijk begin volgende week, duiken de eerste afbeeldingen op van de vierwielaangedreven versie van de nieuwe Porsche 911 (991). De extra dikke 911 vervoegt zich bij de 911 Carrera, Carrera S en beide cabrioversies.

Veel verrassingen brengt de 911 Carrera 4 aan de andere kant ook niet. Net zoals zijn voorgangers krijgen we iets bredere heupen en een reflecterende streep tussen de achterlichten. Boven de achterwielen rust een 3.5-liter flat-six met 350 pk of een 3.8-liter met 400 pk in de Carrera 4S. Ook van deze wagens mogen we binnenkort een open versie verwachten. De officiële voorstelling volgt ongetwijfeld op het autosalon van Parijs. (Via: GermanCarScene)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...