Video: Porsche Museum Secrets


Porsche onthult enkele feiten over een geheime opslagplaats vol exclusieve wagens.

In het Porsche Museum te Stuttgart toont de sportwagenfabrikant uit Zuffenhausen op één plek 80 jaren geschiedenis. Maar wat velen nog niet wisten, is dat daar slechts een klein deel van alle Porsche’s tentoon staan. In een geheime opslagplaats in de buurt bewaart Porsche zo maar liefst 500 andere wagens. Het zijn bovendien niet allen Porsche’s, het gaat ook over bijvoorbeeld een Audi RS2 Avant, enkele Seats en zelfs Lada’s.

In het eerste deel van de videoreeks wordt de eerste 911 Turbo besproken, die een verjaardagscadeau was voor Louise Porsche Pieche, de dochter van wijlen Ferdinand Porsche. Deel 2 zal in het teken staan van enkele bijzondere wagens zoals de 996 Bulletproof, 906 Ollon-Villars Hill Climb, FLA Concept Study, 924 World Record Car, 928 Convertible Prototype, 908 Targa Florio en de 984 Porsche Junior.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...