Eerste foto’s: Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder
De eerste foto’s van het productiemodel van de Porsche 918 Spyder zijn gelekt!

En hoewel het productiemodel slechts marginaal verschilt van het conceptmodel, zijn de eerste beelden van Porsche’s nieuwe legende-in-wording belangrijk nieuws. Het merk stopt namelijk al haar kunnen en technologische hoogstandjes in dit topmodel, elementen die ongetwijfeld zullen terugkeren bij andere modellen uit het gamma.

De Porsche 918 Spyder ontwikkelt een vermogen van 770 pk, afkomstig van een verbrandingsmotor die samenwerkt met 2 elektromotoren. Het geheel is goed voor een rondetijd van 7 minuten en 22 seconden op het fabelachtige circuit in de Eifel en een verbruik van amper 3 liter per 100 km. Althans, dat voorspelt het Duitse merk. (via AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...