Video: Jaguar F-Type klinkt lekker

Jaguar F-Type 2013
Een verder ontwikkeld prototype van de Jaguar F-Type komt naar Goodwood.

De Jaguar F-Type maakt zijn publieke debuut op het Goodwood Festival of Speed, althans, een verder ontwikkeld prototype ervan. De productiewagen wordt verwacht op het autosalon van Parijs in september, gezien Jaguar officieel mikt op een lancering in midden 2013. Later zou er ook nog een roadster kunnen komen.

Jaguar zal van de gelegenheid gebruik maken om haar know-how op gebied van aluminium architecturen tentoon te spreiden. De Jaguar F-Type wordt dus een lichte sportwagen, die ongetwijfeld over voldoende kracht zal beschikken. Kracht die bovendien afkomstig is van een splinternieuwe 3.0-liter V6 of de gekende 5.0-liter V8. Een teaser van dat nieuwe motorblok zien jullie ook hieronder.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...