Aston Martin DBS Volante Year of the Dragon

Aston Martin Year of the Dragon DBS Volante
Niemand ontsnapt aan de draken-gekte, ook Aston Martin niet. Deze Aston Martin DBS Volante is met zijn Year of the Dragon-livrei volledig klaar om China te veroveren.

Deze gelimiteerde editie krijg een speciale buitenkleur die volgens Aston Martin perfect past bij de binnenkant die in het drakenthema werd uitgevoerd. De kuipstoelen krijgen een drakenmotief mee dat uit maar liefst 30.000 hechtingen bestaat. Het is een combinatie van vier verschillende soorten draad: Metallic Gold, Cream Truffle, Winter Wheat en Kestrel Tan.

Naast die topafwerking vinden we nog een Piano Black afwerking, die voor een speciale sfeer in de wagen moet zorgen. Hier en daar vinden we gouden details die duidelijk maken dat dit een speciale editie is. De inlegplaatjes moeten alle twijfel wegnemen. Onder de motorkap ligt een 6.0 liter grote V12-motor die 517 pk en 570 Nm levert. Voldoende voor een sprint van nul naar honderd in 4,3 seconden en een topsnelheid van 307 km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...