Video: Op bezoek bij Pagani


JF Musial van Drive neemt ons mee achter de schermen bij Pagani Automobili.

Slechts 15 minuten verwijderd van Ferrari en Lamborghini, maar toch blijft Pagani een klasse apart en bouwt oprichter Horacio Pagani zijn imperium steeds verder uit. Niet voor de massa, maar voor enkele gelukzaligen met rijkelijke middelen die een zijner creaties in hun garage kunnen parkeren.

Meneer Pagani vertelt ons over zijn fascinatie voor auto’s sinds zijn kindertijd, de invloed van Leonardo da Vinci en zijn professionele opleiding en training. Perfekt ist nicht genug is een motto voorbehouden aan een andere constructeur, maar bij Pagani heffen ze het oog voor detail naar nog hogere atmosferen. Pagani is legendarisch, een video van 26 minuten is dus zeker op zijn plaats.

En als dat nog niet genoeg is, kunnen we ook nog een 12 minuten durende video meegeven van niemand minder dan Harry Metcalfe van Evo. Hij heeft het geluk een der eersten te zijn om de Pagani Zonda 760 RS te rijden! Ja, zelfs te rijden! De uitgebreide commentaar met facts & figures nemen we er graag bij.(Via:DRIVE,EVOtv)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...