Video: Nico Rosberg dolgelukkig met eerste GP-win


Nico Rosberg heeft het zaligste weekend uit zijn carrière achter de rug en deelt zijn vreugde met ons.

Het was een uitstekend weekend voor Nico Rosberg en Mercedes in China. Op zaterdag haalde Nico Rosberg de pole en Michael Schumacher mocht uiteindelijk als tweede vertrekken. De ouwe rot had pech en viel uit, maar Rosberg domineerde de race en haalde de overwinning binnen met maar liefst 20 seconden voorsprong. Achter hem vond een fantastische strijd plaats tussen McLaren, Red Bull en Ferrari voor de tweede plaats, maar Mercedes was de ultieme winnaar. Nico Rosberg haalde zijn eerste zege in 111 GP’s en bezorgde Mercedes daarmee tegelijk haar eerste overwinning sinds 1955. In een korte video deelt Nico Rosberg zijn vreugde met ons.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...