Video: Porsche 911 Carrera S Cabrio in actie


Matthias Malmedie test de nieuwe Porsche 911 Cabrio vergezeld door playmate Dominique Regatschnig.

Hoe Chris Harris de nieuwe 911 zijwaarts laat gaan, lieten we eerder reeds zien. En hoewel de kortstondige lente-opstoot reeds weer voorbij is hier in België, komt de zomer onvermijdelijk dichter. Een filmpje met de dakloze 911 in de hoofdrol is dus zeker op zijn plaats. Matthias Malmedie van het Duitse GRIP geeft de 400 paarden van de Carrera S Cabrio de sporen, met naast hem niemand minder dan playmate Dominique Regatschnig. Het filmpje is wel in het Duits en er komen enkele minder onschuldige Playboy-foto’s in beeld tijdens de voorbeschouwing, maar we veronderstellen dat jullie daar wel mee kunnen leven. (Via: GRIP)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...