Video: Porsche 911 gaat topless

Porsche 911 Cabrio
Met een druk op de knop verdwijnt de soft-top van de nieuwe Porsche 911 in slechts 13 seconden.

We konden de nieuwe Porsche 911 Carrera S Cabrio reeds bewonderen op het autosalon van Brussel, maar een video demonstrerend hoe het dak wegklapt, die passeerde hier nog niet. De soft-top van de nieuwe 911 Cabrio klapt volgens een Z-mechanisme weg in slechts 13 seconden met een druk op de knop. Bovendien lukt dit tot een snelheid van 50 km/u. En met of zonder dak, hij ziet er stralend uit. De prijs staat er ook wel naar: de nieuwe 911 Carrera Cabrio kost minstens 103.455 euro, terwijl de 911 Carrera S Cabrio je minstens 118.096 euro armer maakt.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Porsche 911 gaat topless"

  1. Wolf 19-03-2012 om 17:35

    Wat mij opvalt, buiten het niet zo mooi gekleurde interieur ( blijkt een smaakverschil,hè) is dat er standaard bij de PDK bak je nog steeds die rare drukknoppen hebt. Je moet vast bijbetalen voor flippers en de manuele stand van de pook is m.i. nog steeds gevoelsmatig tegengesteld.
    Voor opschakelen moet je naar voren duwen ipv naar je toe!..voor de rest wederom een stap vooruit. Vooral het nwe dak, de combinatie tussen ‘stalen’klapdak en stof. Briljant. Blijft begerenswaardig ondanks zijn forse prijs voor extra’s…..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...